Milieuvriendelijk

Jos Bakker is een bedrijf dat aandachtig met het milieu omgaat. Bij Milieubewust Schoonmaken behoort het tot onze directe verantwoordelijkheid om middelen, systemen en methodieken te gebruiken die minder milieubelastend zijn. Wij werken met schoonmaakmiddelen met het EU Ecolabel en met Cradle-to-Cradle certificatie.

 

Het EU Ecolabel is de drijvende kracht achter de promotie van bijzonder milieuvriendelijke formules voor schoonmaakproducten. Het omvat alle nationale milieulabels en beschrijft strenge eisen voor ecologische producten. Veel van onze reinigers in ons assortiment hebben nu EU Ecolabel-gecertificeerde formules.

 

Het Cradle to Cradle-concept omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met materiaal, gezondheid, onschadelijkheid, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie, koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

Keurmerken

Om kwaliteit van onze werkzaamheden te blijven garanderen zijn wij verbonden met verschillende brancheorganisaties als Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten (SIEV) en Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) en zijn onze werknemers VCA-gecertificeerd. Keurmerk Nederland controleert ons elke twee jaar op de eisen die de brancheorganisaties hebben opgesteld. Op deze manier blijven het bedrijf en onze werkzaamheden op het kwaliteitsniveau wat u van ons gewend bent.